Sisustusvinkit

Sisustus- ja lahjaideoita

Lahja veneilijälle Lahjaidea Merelliset tekstiilit Meri-tuotteet Merihenkinen sisustus Mökkivieminen Tuliainen mökille

Sisustus- ja lahjaideoita

Pellavan ja puuvillan yhdistelmä kankaassa tekee mia.o :n keveän kesäiset sisustustyynyt vieläkin raikkaammiksi. Turkoosin ja sinisen sävyjä yhdistelemällä saat helposti luotua uuden ilmeen kesäkotiin. Tyynynpäällisiä ja esimerkiksi torkkupeittoja vaihtelemalla vuodenaikojen mukaan voit edullisesti ja vaivattomasti vaihtaa tunnelmaa kodissasi.  mia.o :n mallistossa on ihania merellisiä sävyjä ja aiheita sisustustyynyissä. Lokit yhdessä Merisää-kuvituksen kanssa ovat lyömätön yhdistelmä merelle kaipaaville!  Suositussa Merisää-tyynynpäällisestä löydät tuttuja katkelmia säätiedotuksesta merenkulkijoille. Lokit-tyynynpäällisen värimaailma on raikas turkoosi. Aamulinnut-tyynynpäällisen unenomaisen pehmeä sininen tunnelma. Suursaari-tyynynpäällinen.          Retkellä Virluodossa. mia.o :n verkkokaupasta täältä löydät myös Kymenlaakson museon merellisistä kuva-aiheista valmistettuja sisustustyynyjä. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä paikallisesti. Myös kangas on Suomessa painettua puolipellavaa,...

Lue lisää →


Muistoja Kotkasta

Kotka-tuotteet Magneetit Kotkasta Matkamuistoja Kotkasta Merelliset tekstiilit Meri-tuotteet Merihenkinen sisustus

Muistoja Kotkasta

Jos etsit Kotka-aiheisia tuotteita tuliaisiksi kannattaa käydä Kotkan Pasaatissa 15.5.-21.5.2017. Löydät meidät myös verkkokaupasta www.miaogalleria.com. Mia.o esittelee merellisiä tuotteitaan popup-myymälässä viikon ajan. Löydät liikkeen Kirkkokadun sisäänkäynnin läheltä Cubusta vastapäätä.  Valikoimissa puolipellavaisia sisustustyynyjä, seinätekstiililejä, laukkuja, pussukoita, puisia postikortteja ja t-paitoja. Tuotteet ovat paikallista suunnittelua ja tuotantoa.  Kotka-aiheisia olkalaukkuja ja magneetteja. Merelliset tyyny ja Kotka-Rankki-paita. Satama-seinätekstiili ja Muistoja mereltä-tuotteita.  Patalappuja.  Puinen Haukkavuori- ja Tarmo-postikortti. Pussukoita ja patalappuja.  Puiset postikortit. Koivikko seinätekstiili taustalla. mia.o toimii verkkokauppana osoitteessa www.miaogalleria.com Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää →


Liikelahjat pellavasta

Liikelahjat pellavasta

 Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä, yksilöllisiä tuotteita esimerkiksi liikelahjoiksi painattamastamme kankaasta. Asiakas voi itse olla mukana valitsemassa kuva-aihetta tuotteisiin tai voimme käyttää asiakkaan omaa kuvaa.  Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja kehitämme innolla uusia tuotteita!  Verkkokaupan lisäksi, voit tilata mia.o -tuotteita s-postilla info@miaogalleria.com tai soittamalla numeroon 050 359 4818. Jos asut Kotkan alueella, olemme joustavia myös postituksissa. Kiireellisissä tilauksissa (perusvalikoima) toimitus onnistuu usein jo samana päivänä.  Joitakin tuotteitamme on myytävänä Merikeskus Vellamon Plootu kaupassa sekä kotkalaisessa sisustusliikkeessä Tamburiinissa.      Mia Färlinmia.o galleria

Lue lisää →


Suloiset lasten tyynyt

heppa-tyyny lasten tyynyt lastenhuone nalle-tyyny

Suloiset lasten tyynyt

Sisusta lastenhuone kivoilla kotimaisilla tyynyillä! Tyynyjen materiaali on laadukasta puuvilla-pellavaa. Irrotettava päällinen on pestävissä 60 asteessa.   

Lue lisää →


Bright Friday!

black friday puinen joulukortti puinen postikortti

Tänään, upeana aurinkoisena perjantaina, annamme lahjaksi kaikille verkkokaupastamme tilaaville puiset Kissa- ja Villisian poikanen-postikortit! Kortit ovat juuri tulleet kauppaamme ja sopivat loistavasti joulukorteiksi.   Kortit on painettu Suomessa kotimaiselle kauniille koivuvanerille. Ne kulkevat normaalin postikortin tavoin postissa. Lähetä ystävällesi lämmin ja ekologinen joulutervehdys!

Lue lisää →